Achtergrond
Bestuur
Jaarverslag 2020
Archief jaarverslagen
 Jaarverslag 2008
 Jaarverslag 2007
  Moussa
  Nimba Shop
  Voetbalclub
  Yaguine Fodé Study project
  Verslag uit Conakry
  Terug naar Centre Nimba
  Donateurs en vrienden bedankt
  Wensen voor 2008
 Jaarverslag 2009
 Jaarverslag 2010
 Jaarverslag 2011
 Jaarverslag 2012
 Jaarverslag 2013
 Jaarverslag 2014
 Nimba 20 jaar
 Jaarverslag 2015
 Jaarverslag 2016
 Jaarverslag 2017
 Jaarverslag 2018
 Jaarverslag 2019
ANBI
Contact met Nimba
het logo van nimba

WENSEN VOOR 2008

Stichting Nimba heeft al veel Vrienden, die een vast bedrag per maand, kwartaal of jaar geven. Onze wens is: nog meer vaste donaties zodat we een hoger vast basisinkomen hebben.

Dat geeft ons meer zekerheid de vaste lasten te kunnen betalen en de andere uitgaven beter te plannen. De salarissen de kosten voor het vervoer van de leerlingen moeten worden betaald en het is belangrijk dat de leerlingen op hun dagelijkse maaltijd kunnen rekenen. Met en lege maag kun je niet goed studeren.

Ook Guinee heeft te maken met stijgende kosten van levensonderhoud. Bovendien is er een soms sterk wisselende koers. In januari 2007 kregen we voor €100,00 – GNF 900.000,00 in mei GNF 450.000 en in december was de euro gelukkig gestegen tot GNF 600.000.

Bij een lagere koers moeten we meer euro’s opsturen!!

Opnamestudio

Er zijn veel rappers, hiphoppers en andere artiesten in Conakry die een cassettebandje/cd willen uitbrengen, maar er is een groot gebrek aan eenvoudige, goedkopere studio’s. Leraar Soumah en een aantal muzikale leerlingen hebben het idee geopperd een studio in te richten op Centre Nimba. Er kan geld worden verdiend met het opnemen en kopiëren van muziek. De investering bedraagt ongeveer € 6.000,-- .

We hebben contact met een eventuele sponsor dus hopelijk meer nieuws over de NIMBA STUDIO in ons volgende jaarverslag.

De zaal.

De studio kan worden gebouwd in een hoek van de grote zaal. Omdat we meer muziekgroepen verwachten die in de zaal willen repeteren is het nu onze eerste prioriteit de zaal geluiddicht te maken, de akoestiek te verbeteren en de airconditioning te installeren. Met € 12.000,-- kan dit alles worden gerealiseerd. Als de zaal aan bovengenoemde eisen voldoet, kunnen we hem niet alleen vaker verhuren, maar ook meer huur en entree geld vragen.

Dus meer inkomsten!

Bovendien zullen de buren van Centre Nimba ons zeer dankbaar zijn als de al zo lang beloofde stilte eindelijk echt waar is.

De schoolbus

De schoolbus moet binnenkort echt worden vervangen. Er zijn veel reparaties en als het niet meer lukt hem te repareren kunnen de kinderen niet naar school.

Mondharmonica

Heeft iemand nog een professionele mondharmonica voor onze leerlingen?

ACTIES VOOR STICHTING NIMBA

Wilt u actie voeren voor Stichting Nimba? Neemt u dan contact met ons op!

We hebben folders, een dvd over Centre Nimba, produkten, houtsnijwerk, etc. uit Guinee en het is altijd mogelijk dat een bestuurslid eventueel samen met djembé speler M’Bemba uit Guinee uitleg komt geven.